VRIENDJESDAGEN

Tijdens de vriendjesdagen tussen 15 januari en 15 februari, zet je als club in op het bekomen van nieuwe leden en heb je de kans om je werking in de kijker te zetten. Volley Vlaanderen ondersteunt clubs die deelnemen aan dit initiatief en helpt hen om promo te voeren. De doelstelling van dit project is dat kinderen op een laagdrempelige manier komen proeven van volleybal.

Elke club die inschrijft voor dit project ontvangt van ons een kant en klaar promo-pakket (flyers & banners in verschillende formaten) en een oefenbundel met uitgewerkte oefenstof die jullie kunnen gebruiken tijdens de open trainingen. Hier kunnen de trainers inspiratie uit halen voor hun trainingsmomenten tijdens de vriendjesdagen. 

Daarboven ontvangt elke deelnemende club, voor elk nieuw aangesloten lid bekomen via vriendjesdagen, tussen 15/01 en 15/03, een subsidie van €20. 

Alle info wordt verstuurd naar het mailadres van de projectverantwoordelijke. (hieronder op te geven)

Na deelname aan het project kunnen jullie apart inschrijven voor de na-actie. Hier kan elke club de nieuwe leden bekomen door het project Vriendjesdagen opgeven. Maar ook krijgt iedere club de kans om een leuk filmpje of leuke foto's in te sturen. Hier kiest Volley Vlaanderen uit alle inzendingen de leukste per provincie, die elk 5 kidsballen in ontvangst mogen nemen. Om deel te kunnen nemen aan de na-actie moet je zeker niet vergeten foto's en video's te verzamelen tijdens de vriendjesdagen. Een uitnodiging om hieraan deel te nemen wordt nadien apart verstuurd aan elke club die heeft ingeschreven voor de vriendjesdagen. 

Clubgegevens

Projectverantwoordelijke

Secured by Formsite
(Pagina 1 / 1)